Дерматология в Клиника DermaPlus Пловдив

 

При какви оплаквания и състояния можете да се консултирате с дерматолог в DermaPlus?

Дерматологична клиника DermaPlus е място, което има за цел да предостави на своите клиенти и пациенти качествено, високопрофесионално и съобразено с най-иновативните и ефективни практики лечение на всякакви дерматологични проблеми и състояния. Нашата сфера на дейност е богата и широка, като се стараем да обгърнем възможно най-разнообразен диапазон от процедури и услуги, които да подобрят както вашето общо здравсловно състояние, така и да повдигнат самочувствието ви чрез използване на най-ефективните прийоми в съвременната естетична дерматология.

Нашата сфера на действие е много специфична, тъй като съвместява в себе си както медицинска, така и естетическа насоченост. Макар и да не изглежда така на пръв поглед, те двете всъщност са силно и неразривно свързани. Не можем да преборим ефективно целулита, ако не сме запознати с биологичните процеси, които са го образували. Не можем да третираме бенки, папиломи и пигментни петна по инвазивен път, без да имаме медицинско образование. Не можем да лекуваме ефективно акне, ако сме неспособни да обвържем появата му с определен процес в организма, който функционира като една цялостна система.

Точно на това се базира нашият успех и неизменно отличните ни резултати при всички пациенти – на нашите изключителни дерматолози, които са висококвалифицирани медици с афинитет към красотата и с лично отношение към всеки един случай. Към дерматолог от нашия екип можете да се обърнете както при наличие на изразена клинична картина вследствие на кожно заболяване, така и във връзка с естетически процедури. Във всички случаи, ще намерите срещу себе си дерматолог с безупречно отношение, подплатено с абсолютно безкомпромисен професионализъм, гарантиращ удовлетвореност от крайния резултат.

Посещението на място и консултацията с дерматолог от нашата клиника има за цел да запознае както нас с вашия проблем, така и вас с нашия начин на работа, нашите технологии, нашата мисия и философия. Целта на екипа ни е преди всичко провеждането на профилактика и ранна диагностика, които са основна предпоставка за цялостно решение на повечето проблеми. Но дори и да предприемете посещение при наш дерматолог при вече налично и прогресиращо състояние, то вие трябва да знаете, че сте в сигурни и надеждни ръце. Дерматологична клиника DermaPlus предлага адекватно, коректно, съвременно лечение на редица кожни заболявания: новообразувания, алергични, имунни, автоимунни, вирусни, бактериални и микотични заболявания на кожата, лигавиците, ноктите и косата.
Консултацията с дерматолог от нашия екип ще внесе нова перспектива във виждането ви за естетичната козметика и третирането на гореизброените кожни проблеми. Противно на широко разпространеното схващане, работата на един дерматолог не е просто да постави диагноза и да назначи лечение. Не и на дерматолог от нашия екип.

Какво да очакваме при първото посещение при дерматолог в клиника DermaPlus?

Нашата философия е обвързана с идеята, че не съществуват универсални проблеми и универсални решения. Всеки един дерматолог в клиника DermaPlus е отдаден на мисията да открие най-правилното, най-доброто, най-сигурното, безопасно и ефективно решение за специфичния случай на отделния пациент. Макар и много кожни и естетични проблеми на пръв поглед да изглеждат еднакво, добрият дерматолог знае, че зад тях могат да стоят редица причини, които да изискват различни решения и терапии. Затова преди да се прибегне до назначаване и провеждане на една или друга терапия, нашите пациенти винаги имат една предварителна и много подробна консултация с дерматолог. Тя има за цел да разгледа отделния случай в дълбочина и без да се правят излишни и безполезни обобщения, да бъдат разяснени всички предпоставки, първопричини, рискови фактори и специфики в общото и здравословното състояние на всеки отделен индивид.

Именно затова е много важно да бъдете подготвени, че преди началото на лечението, ще е необходимо да предоставите цялата налична информация за себе си и проблема си на съответния дерматолог от нашия екип, в чиито ръце ще поставите отговорната задача да удовлетвори вашите очаквания. Тази информация е от изключителна важност не просто с цел нашия дерматолог да назначи адекватна терапия, а за да получите информация дали и колко бързо може да бъде постигнат желаният от вас резултат, какъв брой процедури и с каква честота ще бъдат необходими за целта, както и дали има допълнителни неща, които можете да предприемете като промяна на начина на хранене, режима на активност или цялостния си начин на живот, които биха спомогнали за оптимизиране на резултата.

Освен за вашата красота, съответният дерматолог ще отговаря преди всичко и за вашето здраве. И тъй процедурите в клиника DermaPlus оперират с различни видове терапии, вещества, локални и местни упойки, медикаменти и способи за лечение, е особено важно да информирате навременно своя дерматолог за всякакви специфики в здравословното си състояние. Това включва наличие на проблеми със сърдечно-съдовата система, наличие на импланти в тялото, предполагаеми или потвърдени алергии и други непоносимости, генетични и наследствени предразположения към определени проблеми и заболявания, наличност на бременност или кърмене, хормонални смущения, както и прием на всякакви лекарства, включитело и такива, които се продават без рецепта. Разбира се, всеки един дерматолог от нашия екип ще ви зададе насочващи въпроси и ще ви помогне да предоставите пълна картина за състоянието си, но вие трябва да сте подготвени и да имате предвид, че според отговорите ви, той ще изготви индивидуален план за терапия, който да е ефективен и безопасен за здравето ви.

Каква е ролята на вашия дерматолог след първата консултация?

Както вече казахме, след първоначалния обстоен разговор, придружен с преглед и изясняване на състоянието и целите ви, съответният дерматолог ще бъде отговорен за планиране на индивидуална терапия, която да отговаря на нуждите ви. В зависимост от проблема и възможните решения, този дерматолог ще трябва да вземе редица важни решения, свързани с избор на технология, избор на медикаменти, ако такива са необходими, избор на обезболяващи средства, отново ако са необходими, препоръки за интервали между отделните процедури и т.н. Във вземането на част от тези решения ще можете да участвате и вие, но за чисто медицинската част, по която ви липсват познания, ще трябва да се доверите на вашия дерматолог.

Тъй като държим пациентът да е максимално наясно с всички аспекти на лечението и провеждането на процедурите, избраният дерматолог ще ви предостави подробна информация за механизма на действие на избраната технология или медикамент. Той ще се увери, че сте напълно запознати с това, което предстои да се случи с тялото ви, с потенциалните му предимства и недостатъци.

Една от най-важните и отговорни задачи на лекуващия дерматолог ще бъде да ви изясни всички подробности, които трябва да имате предвид преди, по време и след дадената процедура. Това включва:

  •  Предварителна подготовка – вашият дерматолог ще ви предупреди дали и каква предварителна подготовка се изисква да предприемете в периода преди процедурата. Тя може да включва прием на повече течности, подготовка на кожата с определени медикаменти, въздържание от лекарства като аспирин или други разредители на кръвта, алкохол и др.
  • По време на процедурата – вашият дерматолог ще ви подготви за усещанията, които е възможно да изпитате по време на процедурата. Те могат да варират от абсолютен комфорт, през леки усещания за парене, щипане и ожулване, до поносима или по-силна болка. Според индивидуалния ви праг на болка и чувствителност, съвместно с лекуващия дерматолог ще вземете решение дали при последните случаи да се възползвате от възможността за поставяне на упойка, както и каква точно да бъде тя.
  • След процедурата – трябва внимателно да изслушате вашия дерматолог и неговите насоки за възстановителния процес след дадена процедура. Разбира се, има терапии, които не изискват никакви специални действия от ваша страна, но има и такива, чийто успешен резултат зависи до голяма степен от способността ви да спазите препоръките на лекуващия дерматолог. Те могат да включват използване на различни защитни кремове, спазване на определени правила за излагане на слънце, студ, силен натиск върху повърхността на кожата и др.

Не на последно място, избраният дерматолог от нашия екип все пак ще бъде главното действащо лице и при извършването самата процедура, на която се налага да се подложите. Дерматологична клиника DermaPlus разполага с най-съвременните и уникални по рода си системи за фотоепилация, потавяне на хиалуронова киселина в устните, лазрно премахване на кожни несъвършенства, татуировки и перманентен грим, третиране на белези, пигментни петна и стрии, мезотерапия, неоперативен, радиочестотен и Хайфу лифтинг. Но колкото и да са съвършени сами по себе си тези технологии, те са практически безполезни, ако зад тях не стои добър и надежден дерматолог, който може да постигне оптималните резултати, на които те са способни.

Всеки един дерматолог в нашата клиника е именно такъв – висококвалифициран, стабилен, надежден и отдаден на професията си и мисията да създава красота и съвършенство. С каквито и очаквания да прекрачите прага на нашата клиника и да се впуснете в пътешествието към промяната, нашият екип поема отговорността да ги надхвърли и да ви предостави в резултат повече от това, за което някога сте смеели да мечтаете.

В съвременния свят за всички мъже и жени е от изключителна важност да поддържат външния си вид, а за щастие има и достатъчно технологии, които да превръщат този лукс в нещо нормално, достъпно и приятно. Красотата не е просто суета, тя е любов към себе си, добро себеусещане, правилно позициониране в света и стабилно самочувствие, върху което да се градят самоуверени личности. Дерматологична клиника DermaPlus и нейният забележителен екип от дерматолози – д-р Магдалина Гюрова, д-р Деляна Крайчева, Таня Найденова и Силвия Найденова – са готови с целия си опит и професионализъм да застанат зад вас в тази мисия и да ви помогнат да се чувствате добре в кожата си.

За да запишете час за консултация с дерматолог, за да зададете всички свои допълнителни въпроси и да получите яснота във връзка с която и да е процедура, предлагана в Дерматологична клиника DermaPlus, можете да се свържете с нас по всяко време. Това може да се случи в секцията за задаване на въпроси към нашия уебсайт, на посочения в уебсайта телефон за контакти или на място на адрес: гр. Пловдив, ул. „Сан Стефано“ 97.

Показване на всички 6 резултата


Клиника по естетична дерматология и лазерна терапия в Пловдив – DermaPlus


Дерматологична клиника в Пловдив

Клиника по естетична дерматология и лазерна терапия в Пловдив – DermaPlus

Дерматологична клиника в Пловдив
Работно време


ПОН-ПЕТ
14:00 – 19:00
СЪБ
9:00 – 14:00
НЕД
ПОЧИВЕН ДЕН

Запиши час


Информация за контакт

+359 888 388 353


dermaplusbg@gmail.com


Пловдив, ул. „Сан Стефано„ 97


Виж на картата