Микродермабразио

Намери ни на Адрес:

Пловдив, ул. “Сан Стефано” 97

Запази час на: 0888 38 83 53

Product Description

Микродермабразио

Микродермабразио е сравнително нова, бърза и неинвазивна процедура, прилагана за освежаване на кожата, чрез внимателно отстраняване на най-горния слой клетки. Това е механичен метод на пилинг, при който се използва специална апаратура – с помощта на изключително бързо въртящи се полиращи глави с диамантено покритие се свалят най-горните кожни слоеве. При тази техника се излющва и изравнява повърхността на кожата, като се стимулира нейното обновяване. Най-често се прилага на лицето и шията, но може да се прави на всяка част на тялото.

Кога се препоръчва микродермабразио?

Методът се извършва при неравна, грапава и мазна кожа, при третиране на повърхностни белези и белези от акне. Дава отлични резултати за почистване на черните точки и свива разширените пори. Микродермабразио изглажда фините бръчици около очите и устата и подобрява повредената от слънцето кожа. Техниката се прилага за изсветляване на кожата и заличаване на пигментните петна по лицето и ръцете. Влияе благотворно за подобряване на кожния тонус и за третиране на стрии.

Какъв е ефектът?

Увеличава кръвоснабдяването на дермата и епидермалния слой, като по този начин стимулира регенерацията на кожата. Повишава продуктивността на съединителната тъкан и образуването на повече колагенови и еластинови влакна. Позволява на сухата кожа да абсорбира повече влага, следователно я хидратира.

Процедурата не е болезнена и много пациенти я определят като релаксираща.  Обикновено не е необходимо време за възстановяване. Веднага след третирането кожата не е зачервена и раздразнена, напротив – видимо е сияйна и освежена. За да се постигнат желаните резултати, е необходима серия от процедури, като броят и интензивността им зависи от типа кожа.

Клиника по естетична дерматология и лазерна терапия в Пловдив – DermaPlus

Дерматологична клиника в Пловдив


Клиника по естетична дерматология и лазерна терапия в Пловдив – DermaPlus

Дерматологична клиника в ПловдивРаботно време

ПОН-ПЕТ
14:00 – 19:00
СЪБ
9:00 – 14:00
НЕД
ПОЧИВЕН ДЕН

+359 888 388 353

dermaplusbg@gmail.com

Пловдив, ул. “Сан Стефано“ 97

Запиши си час!


Виж в Google Maps