Неаблативно подмладяване с Nd: Yag лазер или Laser Genesis

Намери ни на Адрес:

Пловдив, ул. „Сан Стефано“ 97

Запази час на: 0888 38 83 53

Product Description

Неаблативно подмладяване с Nd: Yag лазер или Laser Genesis

Laser Genesis е безопасна и безболезнена технология за заличаване на фини бръчки, свиване на пори, лечение на белези и зачервявания на кожата. Терапията с Laser Genesis е неаблативна – образуването на колаген се стимулира чрез нежно и щадящо затопляне на кожата, без да се нарушава горният й слой. Технологията е одобрена от FDA (Агенцията за храни и лекарства на САЩ) като метод за колагеногенеза и подмладяване на кожата.

Какво е Laser Genesis?

Laser Genesis е процедура с късоимпулсен Nd:YAG лазер с дължина на вълната 1064 nm. Тази дължина на вълната предпазва епидермиса и стимулира синтеза на нов колаген. Излъчваната енергия се поглъща от хемоглобина в съдовете, като едновременно загрява и горния слой на дермата. При първия процес се третират най-малките кръвоносни съдове и се влияе на общата червенина на кожата. Нежното затопляне, от своя страна, изглажда бръчките, свива порите, подобрява плътността на кожата, тъй като се стимулират клетките, отговорни за производството на колаген.

Безопасен ли е Laser Genesis?

Заради дължината на вълната Laser Genesis е безопасен за всички типове кожи, включително и тези с тен. Laser Genesis използва ултракъси импулси, които бавно нагряват слоевете на кожата. Равномерното повишаване на температурата елиминира възможността за изгаряне и прави процедурата безболезнена и комфортна. Технологията е подложена на множество клинични изследвания и е доказано безопасна.

При какви състояния се използва Laser Genesis?

Тази процедура се препоръчва при пациенти с:

  • розацея и засилен еритем (червенина)
  • фини бръчки
  • неравномерен тен
  • разширени пори и белези

Как протича процедурата с Laser Genesis?

По време на терапията кожата нежно се загрява. Процедурата е безболезнена и не се налага използването на локална упойка. Много пациенти съобщават за приятно усещане и повишена плътност на кожата още на първия ден след терапията. Може да се появи леко зачервяване след процедурата, което отшумява до няколко часа. Използването на слънцезащитни препарати след терапия е наложително. Веднага след процедурата, пациентът може да се заеме с обичайните си задължения.

Колко процедури са необходими за оптимален резултат?

Резултатът се вижда още след 1-та процедура, но се препоръчват серия от терапии, за да се достигне оптимален резултат. Целта е да се възстанови младежкият блясък на кожата, да се заличат признаците на стареене, соларно увреждане или белези. Обикновено се смята, че за добри резултати са необходими 4-6 процедури с интервал от 3-4 седмици.

Колко дълго ще е видим ефектът?

Едно от най-големите предимства на Laser Genesis е, че резултатите от дейността му се акумулират след всяка нова терапия. Ускореното производство на колаген продължава след процедурата и достига връх за около 3 месеца след последната терапия. Заради естествените процеси на стареене, е трудно да се прецизира колко дълъг ще е ефектът, но ползите са видими няколко години.

Кои зони могат да се третират с Laser Genesis?

Може да бъде третирана всяка част от тялото с неравен цвят или плътност на кожата, червенини, белези. Отлични са резултатите при подмладяване на цялото лице, шията и деколтето, както и на отделни участъци – бузи, чело, брадичка.

Всички ли могат да се подлагат на терапия с Laser Genesis?

Терапията не се препоръчва при бременност, пациенти с епилепсия и неврологични заболявания, при наличие на вирусни или бактериални инфекции в зоната на третиране, както и при злокачествени кожни образувания.


Клиника по естетична дерматология и лазерна терапия в Пловдив – DermaPlus


Дерматологична клиника в Пловдив

Клиника по естетична дерматология и лазерна терапия в Пловдив – DermaPlus

Дерматологична клиника в Пловдив
Работно време


ПОН-ПЕТ
14:00 – 19:00
СЪБ
9:00 – 14:00
НЕД
ПОЧИВЕН ДЕН

Запиши час


Информация за контакт

+359 888 388 353


dermaplusbg@gmail.com


Пловдив, ул. „Сан Стефано„ 97


Виж на картата