Д-р Магдалина Гюрова взе участие в престижния Merz Master Class Paris 2017

D-r-Magdalina-Gyurova-vze-uchastie-v-prestizhniya-Merz-Master-Class-Paris-2017-1200x628.png

Д-р Магдалина Гюрова взе участие в престижния Merz Master Class Paris 2017

В края на януари в стилния Pullman Paris Tour Eiffel hotel се проведе първият за 2017 Merz Master Class – събитие, което събира водещите специалисти в областта на естетичната медицина от различни страни. Участник във форума бе и топ дерматологът д-р Магдалина Гюрова.

Последните новости в естетичната медицина и практически опит с хиалуроновите филъри Belotero и колагено-стимулиращия филър Radiesse демонстрираха топ трейнерите на Merz Aesthetics – д-р Герхард ван Ниекерк ( Южна Африка) и д-р Вивиан Букей (САЩ). Те очертаха и водещите тенденции в областта на подмладяването и възстановяването на лице и тяло.

Основни теми на Merz Master Class бяха комбиниране на хиалуронови, калциев-хидроксиапатит филъри и терапии с апаратура за постигане на максимално добри естетични резултати. Представени бяха безопасни практики и инжекционни техники, както и множество научни данни и изследвания.

Д-р Магдалина Гюрова е сред българските специалистите, които непрестанно се стремят да повишават квалификацията си с участия в курсове, обучения и международни форуми, за да предложи най-добрите компетенция, практика и резултат на пациента.

Клиника по естетична дерматология и лазерна терапия в Пловдив – DermaPlus

Дерматологична клиника в Пловдив


Клиника по естетична дерматология и лазерна терапия в Пловдив – DermaPlus

Дерматологична клиника в ПловдивРаботно време

ПОН-ПЕТ
14:00 – 19:00
СЪБ
9:00 – 14:00
НЕД
ПОЧИВЕН ДЕН

+359 888 388 353

dermaplusbg@gmail.com

Пловдив, ул. “Сан Стефано“ 97

Запиши си час!


Виж в Google Maps