Есента – супер сезон за Лазерно премахване на кръвоносни съдове

Lazerno-premahvane-na-kravonosni-sadove.jpg

Есента – супер сезон за Лазерно премахване на кръвоносни съдове

Есента е най-подходящият сезон за заличаване на спукани капиляри и малки вени. Свързано е с умереното понижаване на температурите и намаляване на интензивността на слънчевите лъчи, което влияе благотворно на възстановителния процес след терапията на съдовете.

Капилярите са най-малките кръвоносни съдове и са периферията на артериалната система. Често се проявяват като синкаво-червена мрежа, концентрирана около глезените, бедрата, прасците и са неприятен естетичен дефект. Особено, когато са разположени в областта на лицето. В повечето случаи не са здравословен проблем, но не трябва да бъдат пренебрегвани.

Специалистите наричат тези капилярни мрежи още съдови звезди и посочват множество причини за появата им. Сред тях: наследственост, хормонален дисбаланс, алкохолна или медикаментозна злоупотреба, резки температурни амплитуди.
Лазерната терапия е най-доброто решение за ефективно, безболезнено и безопасно премахване на спукани капиляри и малки вени, подчертава д-р Магдалина Гюрова, управител на Клиниката по дерматология, лазерна и естетична медицина DERMAPLUS

Работим с Nd:YAG лазер, който използва 2 метода: избирателна фототермолиза и хомогенна фототермолиза.

Избирателната фототермолиза се прилагаза повърхностни червени съдове, а хомогенната е идеално средствоза по-големи и по-дълбоко разположени вени“, обяснява д-р Гюрова, която е член на Международната академия по козметична дерматология (IACD) и има сертифицирани курсове по лазерна терапия, дерматохирургия, приложение на филърите и дерматоонкология.
Броят на процедурите зависи от вида на съдовите увреждания, размерите и дълбочината им, както и от типа на кожата. „Лицевите вени са склонни да се развиват повторно във времето. Затова с пациента се подготвя индивидуален план за поддръжка на кожата“, обръща внимание топ дерматоложката.

Клиника по естетична дерматология и лазерна терапия в Пловдив – DermaPlus

Дерматологична клиника в Пловдив


Клиника по естетична дерматология и лазерна терапия в Пловдив – DermaPlus

Дерматологична клиника в ПловдивРаботно време

ПОН-ПЕТ
14:00 – 19:00
СЪБ
9:00 – 14:00
НЕД
ПОЧИВЕН ДЕН

+359 888 388 353

dermaplusbg@gmail.com

Пловдив, ул. “Сан Стефано“ 97

Запиши си час!


Виж в Google Maps