Nd: YAG – Най-новият лазер в DERMAPLUS – световен хит за лазерна епилация

Naj-noviyat-lazer-v-DERMAPLUS-svetoven-hit-za-lazerna-epilatsiya-1200x628.png

Nd: YAG – Най-новият лазер в DERMAPLUS – световен хит за лазерна епилация

Лазерната система Duetto MT EVO е световен хит за лазерна епилация. Апаратурата е най-новата в оборудването на Клиниката по дерматология, лазерна и естетична медицина DERMAPLUS и единствената засега в България.

Duetto MT EVO комбинира в самостоятелен импулс два лазера (Александрит и Nd: YAG), считани от специалистите за най-добрите в премахването на нежеланото окосмяване по лицето и тялото.

“Александрит 755 nm e най-ефективният лазер при третиране на светла кожа и е признат за „златен стандарт“ при епилация на тънки и светли косми. От друга страна, Nd: YAG 1064 nm е най-сигурният лазер за третиране на тъмни типове кожа, включително и пациенти с тен. Тази дължина на вълната (1064 nm) прониква най-дълбоко в кожата от всички дължини, използвани за лазерна епилация, и дава възможност за разрушаване и на най-дълбоко разположените космени фоликули. Уникалното миксиране в новата технология ни позволява да подберем правилното съотношение на двете дължини, необходимо за разрушаване на космените фоликули, в зависимост от индивидуалното количество на пигмент в косъма и кожата на пациента, обяснява д-р Магдалина Гюрова, управител на DERMAPLUS.

Затова в сравнение с останалите апарати за лазерна епилация Duetto MT EVO може да работи с много по-точно прецизирана енергия на лазерното лъчение. А това е гаранция за максимална ефективност и безопасност на процедурата.


Duetto MT EVO е една от най-мощните лазерни системи и генерира висока енергия в единичен много къс импулс, което дава възможност за ефективно третиране даже на най-светлите и тънки косми.

„Модерната технология позволява да се намали с до 50% енергията, необходима за разрушаване на космените фоликули (режим на SHR –super hair removal). С други думи, работим с половината от стандартната доза, използвана от другите лазерни епилационни системи. Това гарантира максимална безопасност и липса на болка по време на процедурата“, разкрива другите предимства на Duetto MT д-р Гюрова.


Клиника по естетична дерматология и лазерна терапия в Пловдив – DermaPlus


Дерматологична клиника в Пловдив

Клиника по естетична дерматология и лазерна терапия в Пловдив – DermaPlus

Дерматологична клиника в Пловдив
Работно време


ПОН-ПЕТ
14:00 – 19:00
СЪБ
9:00 – 14:00
НЕД
ПОЧИВЕН ДЕН

Запиши час


Информация за контакт

+359 888 388 353


dermaplusbg@gmail.com


Пловдив, ул. „Сан Стефано„ 97


Виж на картата