Нов лазер трие всички петна, белези и стрии

Nov-lazer-trie-vsichki-petna-belezi-i-strii-v-Plovdiv-1200x437.jpg

Нов лазер трие всички петна, белези и стрии

Нов и безопасен лазер заличава всички петна, белези и стрии. Системата вече работи в клиниката по дерматология, лазерна и естетична медицина на д-р Магдалина Гюрова.Нов лазер трие всички петна, белези и стрии„Работата на фракселния, неаблативен лазер Sellas се състои в стимулиране на синтеза на нов колаген и еластин. Множеството микролъчи въздействат на дълбоките и повърхностните слоеве на кожата, като деликатно отстраняват старата кожа. Дава се тласък на реконструкция на кожата в цялата обработвана повърхност, а процесът на ремодулиране протича в дълбочина“, обяснява д-р Гюрова, която е и главен асистент в кожната клиника на Медицинския университет в Пловдив. Ето защо модерната технология дава отличен ефект не само за лечение на петна и заличаване на всички видове белези и стрии, но и за премахване на дълбоките бръчки и постигане на лифтинг ефект. Нещо повече – Sellas е единственият метод за подмладяване, които третира нежната кожа в областта на шията, деколтето, клепачите, около очите и веждите.

Акнето носи неприятности и в подрастваща, и в зряла възраст.

Проблемът е в това, че и след излекуване на кожата остават различни дефекти – уплътнения, петна, неравности. На местата на възпалението често се формира груба съединителна тъкан, която води до образуване на вдлъбнати белези.

Лазерът разрушава тъканта там,

където се е оформил ръбът на белега. Активизират се процесите на регенерация и образуване на здрава кожа на мястото на белега. В резултат на терапията вдлъбнатината се издига до нивото на здравата кожа, като цялостно се подобрява плътността и еластичността й. Такъв е механизмът на действие и при белезите, образували се след травма или операция. След курса на лечение те се заглажда и стават незабележими.

При лечение на стрии

се разрушава разтегнатата тъкан в дълбочина до 1,5 мм. Активизират се фибробластите, което стимулира производството на колаген и еластин. Кожата се ремодулира и се образува здрава тъкан. Модерната апаратура дава възможности за заличаване на стрии и по гърдите. Броят на процедурите зависи от продължителността на съществуването на стриите – колкото по-рано започне лечението им, толкова по-добър е ефектът.

Sellas е безопасен, тъй като лазерният лъч не съдържа ултравиолетови лъчи. Процедурите могат да се извършват по всяко време на годината. Възстановяването след процедурата е от 2 до 5 дни и не е необходима някаква специална медицинска грижа освен стандартната защита със слънцепредпазни препарати и хидратираща козметика.

Клиника по естетична дерматология и лазерна терапия в Пловдив – DermaPlus

Дерматологична клиника в Пловдив


Клиника по естетична дерматология и лазерна терапия в Пловдив – DermaPlus

Дерматологична клиника в ПловдивРаботно време

ПОН-ПЕТ
14:00 – 19:00
СЪБ
9:00 – 14:00
НЕД
ПОЧИВЕН ДЕН

+359 888 388 353

dermaplusbg@gmail.com

Пловдив, ул. “Сан Стефано“ 97

Запиши си час!


Виж в Google Maps