Отново с младо лице и тяло, и то без скалпел

Otnovo-s-mlado-litse-i-tyalo-i-to-bez-skalpel-1200x628.png

Отново с младо лице и тяло, и то без скалпел

Уникалната технология HIFU прониква до най-дълбокия слой на кожата, който досега можеше да бъде повлиян само оперативно

Отново без бръчки, със сияен тен, стегната кожа и младо тяло. Възможно е! При това без хирургическа намеса и без възстановителен период. Свръхмодерната технология HIFU, с която работи DERMAPLUS, позволява да се достигне най-дълбокият слой на кожата, който поддържа меките части на лицето. Този слой, известен като SMAS, е изграден от колагенови и еластинови влакна и с напредването на възрастта губи еластичността си. Прецизно насочената високоинтензивна ултразвукова енергия (HIFU) прониква дълбоко в кожата и повишава температурата в точката на въздействие до 65°С, като предизвиква денатурация и коагулация на белтъците. Колагеновите и еластиновите влакна се свиват и скъсяват и се активира процес на синтез на нов колаген. Осигурява се лифтинг на кожата без страничните ефекти на хирургична интервенция. Предимството на този метод е, че въздействието върху дълбоките структури се осъществява, без да се нарушава повърхностният епидермален слой, обяснява д-р Магдалина Гюрова, управител на Клиниката по дерматология, лазерна и естетична медицина DERMAPLUS.

Апаратурата ULCHE® (HIFU) работи с четири накрайника, които излъчват ултразвук с различна честота и въздействат на различна дълбочина. Три от тях са предназначени за лифтинг на лице, като фокусираният ултразвук, в зависимост от избраната дълбочина, може да достигне до SMAS-слоя (4,5 мм), но също да въздейства на средната и дълбоката дерма (до 3 мм) или да работи върху повърхностния слой (1,5 мм). В резултат бръчките се изглаждат, редуцират се натрупаните мастни образувания, кожата се стяга, подобрява се нейната еластичност и се възстановяват младежкият облик и пропорции на лицето.

Четвъртият накрайник на ULCHE® прониква до 6 мм дълбочина и е предназначен за стягане и отслабване на тялото.

Успешно могат да бъдат третирани предмишниците, бедрата, бричовете, седалището, коремът, паласките, прасците.

Ефектът от подмладяването е 2 години, като обикновено е необходима една процедура. При това пикът на HIFU лифтинга е от 3 до 6 месеца след терапията.

Клиника по естетична дерматология и лазерна терапия в Пловдив – DermaPlus

Дерматологична клиника в Пловдив


Клиника по естетична дерматология и лазерна терапия в Пловдив – DermaPlus

Дерматологична клиника в ПловдивРаботно време

ПОН-ПЕТ
14:00 – 19:00
СЪБ
9:00 – 14:00
НЕД
ПОЧИВЕН ДЕН

+359 888 388 353

dermaplusbg@gmail.com

Пловдив, ул. “Сан Стефано“ 97

Запиши си час!


Виж в Google Maps