Радиочестотният лифтинг повдига скулите и обновява кожата

Radiochestotniyat-lifting-povdiga-skulite-i-obnovyava-kozhata-1200x628.png

Радиочестотният лифтинг повдига скулите и обновява кожата

Цялостен лифтинг на лице без упойка, без белези, без възстановителен период! Това е възможно с уникалната апаратура Exilis, която работи в Клиниката по дерматология, лазерна и естетична медицина „DERMAPLUS“.

В условия на пълен комфорт технологията заличава бръчките, повдига скулите, подмладява лицето. При това няколко месеца след процедурите кожата се обновява, тъй като се осъществява колагеново ремодулиране.

Това означава, че новосинтезираните колагенови влакна се реорганизират и се подреждат правилно, обяснява д-р Магдалина Гюрова, управител на „DERMAPLUS“.

Апаратурата работи с монополярна радиочестота, която за разлика от биполярните и триполярните, позволява използване на голямо количество енергия и проникване в по-голяма дълбочина на кожните слоеве. Радиочестотата е контролирана. Генераторът на тази радиочестота е от най-ново поколение, а това дава възможност третираната зона да получи равномерно количество енергия и респективно затопляне на кожата. Това гарантира добрия ефект и не позволява дори минимално увреждане на кожата. Високочестотните радиовълни уплътняват разтегналите се във времето влакна и стимулират синтеза на нов колаген. Благодарение на високата температура, която се развива в кожата, се стимулират фибробластите, отговорни за синтезирането на колагена. Клетките се енергизират, а метаболизмът им се увеличава с 60-80 процента. Нещо повече, осигурява се трайно засилване на метаболизма в третираната зона. Стартират се процеси на регенерация на кожата, които продължават месеци след процедурите. Затова Exilis се смята за алтернатива на пластичните операции за подмладяване на лицето.

Пълният комплект процедури (4-6) гарантира подобрение на кожата, а пикът на ефекта е 3 месеца след това. За поддържане се препоръчва следващи терапии да са след половин година, но тук няма ефект на пристрастяване.

Процедурите протичат без болка и в състояние на комфорт. След третирането се получава леко зачервяване в обработваната зона, което отшумява бързо. Пациентът веднага може да се заеме с обичайните си задължения.

Клиника по естетична дерматология и лазерна терапия в Пловдив – DermaPlus

Дерматологична клиника в Пловдив


Клиника по естетична дерматология и лазерна терапия в Пловдив – DermaPlus

Дерматологична клиника в ПловдивРаботно време

ПОН-ПЕТ
14:00 – 19:00
СЪБ
9:00 – 14:00
НЕД
ПОЧИВЕН ДЕН

+359 888 388 353

dermaplusbg@gmail.com

Пловдив, ул. “Сан Стефано“ 97

Запиши си час!


Виж в Google Maps