JALUPRO – Колагеностимулираща и Биоревитализираща Терапия

jalupro.jpg

JALUPRO – Колагеностимулираща и Биоревитализираща Терапия

Какво е JALUPRO?

Колагеностимулиращата терапия Jalupro възстановява кожата и подпомага процеса на естествено подмладяване. Jalupro е уникална комбинация от най-важните за кожата аминокиселини ( глицин, L-пролин, L-лизин, L-левцин ) и хиалуронова киселина, чиято патентована формула стимулира регенерацията на дермата и повишава нивото на естествения колаген. 

До какви резултати води колагеностимулиращата терапия JALUPRO?

Терапията възстановява блясъка и плътността на увредена кожа, повишава  нейната еластичност, предотвратява и профилактира появата на отпускане, редуцира фините бръчици, намалява признаците на  фотостарене, подобрява вида на белезите (включително и след акне). Това е идеалният вариант за подмладяване на кожата, особено в комбинация с други процедури като лазери,  RF, HIFU и дермални филъри. 

В какви зони на тялото е приложима колагеностимулиращата терапия JALUPRO?

Jalupro се използва за ревитализиране на кожата не само на лицето и шията, но и всички проблемни зони на тялото ( деколте, ръце, колена и др.). Особено ефективна е за зоната около очите, където се появяват първите признаци на умора и стареене на кожата. Тази терапия стимулира организма да произвежда повече колаген и така да се справя със следите на времето – кожата става по-елестична, по-хидратирана, фините линии и бръчици се изглаждат.

Кога се използва JALUPRO?

Jalupro има хидратиращи и поддържащи колагена свойства при пациентите, които  искат да постигнат естествени резултати. Тъй като съдържа аминокиселини, които са от съществено значение за подмладяване на кожата  Jalupro изглажда  и запълва несъвършенствата на кожата, като същевременно стимулира производството на колаген.

Jalupro може да помогне за коригиране на уврежданията от слънце, белези от акне, стрии, както и да добави обем на устните.  Jalupro повлиява изключително добре суха и дехидратирана кожа. Действа срещу фотоувреждането и подпомага подмладяването на кожата, като естествено съживява нейния  вид.

Видове JALUPRO:

Колагеностимулиращата терапия Jalupro е три вида – Jalupro Classic, Jalupro HMW, Jalupro Super Hydro.

Това са инжекционни разтвори, които действат като дермален биоревитализатор, който може да се използва за подобряване на текстурата на кожата на лицето и тялото.

  1. JALUPRO Classic

Процедурата действа чрез стимулиране на фибробластите, които синтезират колаген, необходим за възстановяване на съединителната тъкан. Това подпомага кожата да се възстанови естествено и да запази хидратацията си. С напредване на възраста фините линии и бръчки стават все по-забележими – особено при тютюнопушене и увреждане от слънцето. Аминокиселините от Jalupro дават необходимите хранителни вещества като спомогат забавяне процеса на стареене.  Те са необходими за създаване и поддържане на здрава кожа, което води до по-естествен и младежки вид. 

Кога се използва JALUPRO Classic?

-при фотостареене 

– като антиейджинг процедура за  лице и тяло

– при подготовка, подобряване и удължаване на резултатите за различни естетични процедури, 

– в лечението на стрии и белези

– преди и след хирургични интервенции

– при фини линии и бръчки на околоочен контур.

В какви зони на тялото е приложима колагеновата терапия  JALUPRO Classic?

Jalupro Classic се използва за третиране на лице, шия, околоочен контур, деколте, подмишници, ръце бедра, корем, областта  на коляно

 

  1. JALUPRO HMW

Jalupro HMW е продукт за мезотерапия, който е особено подходящ за хора над средна възраст, които страдат от  суха кожа и търсят ефективен начин да забавят естествените процеси на стареене или следите от излагане на слънце, проявяващи се в  бръчици, линии, хлътнатини и други дефекти по кожата. Изключителния anti-age ефект на този безопасен продукт за биоревитализация се проявява с течение на времето. С всяка  следваща процедура, постигнатите резултати се засилват и стават още по-ясно изразени.

Кога се използва JALUPRO HMW?

Jalupro HMW е подходящ за суха, увредена и по-зряла кожа. Високият вискозитет на Jalupro HMW осигурява дълготрайна хидратация, както и по-продължително стимулиране на различни  рецептори, които повишават активността на фибробластите  в синергия с аминокиселините. Дълготрайната стимулация на лимфоцитите, поддържа хомеостазата, води до възстановяването и регенерирането на тъканите.

В какви зони на тялото е приложима колагеновата терапия  JALUPRO HMW?

Лице, шия, деколте, подмишници, ръце, вътрешни бедра, корем, област на коляното.

 

  1. JALUPRO SUPERHYDRO

Jalupro Super Hydro е най-новия хибриден продукт в естетичната индустрия за 2022 година.

Jalupro Super Hydro е подсилена формула от:

–  най – важните за колагеновата синтеза аминокиселини (глицин, пролин, лизин, аланин, валин, аргинин и левцин)

–  три биометрични пептида за активация на фибробластите 

– комбинация на хиалуронова киселина с ниско и високо молекулно тегло за дълготрайна хидратация.

Този състав помага за защита и ревитализация на екстрацелуларния матрикс, стимулиране и регенерация лигаментите,  стимулация на подкожната мастна тъкан. 

Jalupro Super Hydro може да се нарече мезофилър, бустерфилър и колагеностимулатор с голяма плътност и издържливост, който продължително време отделя активните си съставки в дълбочина – лигаменти (укрепващ апарат), мастни депа,  дълбока дерма.

Jalupro Super Hydro е усъвършенствана формула за здрава кожа и стегнат лицев контур.

 

Кога се използва JALUPRO SUPERHYDRO?

Jalupro Super Hydro се отличава от другите продукти за мезотерапия и обемни пълнители (филъри) по специфичния си и уникален механизъм на действие. Предимствата на Jalupro Super Hydro се изразяват в това, че е изключително стабилен, бавно и продължително освобождова активните си съставки в определени реперни точки, цялостно подобрява биологичния и метаболитен профил на кожата, грижи се за хидратацията, стягането, синтеза на нов колаген и еластин, има детоксикиращ ефект и е устойчив на ензима хиалуронидаза.

 

Къде се използва JALUPRO SUPERHYDRO?

Jalupro Superhydro се използва за лигаментна биоревитализация.

Клиника по естетична дерматология и лазерна терапия в Пловдив – DermaPlus

Дерматологична клиника в Пловдив


Клиника по естетична дерматология и лазерна терапия в Пловдив – DermaPlus

Дерматологична клиника в ПловдивРаботно време

ПОН-ПЕТ
14:00 – 19:00
СЪБ
9:00 – 14:00
НЕД
ПОЧИВЕН ДЕН

+359 888 388 353

dermaplusbg@gmail.com

Пловдив, ул. “Сан Стефано“ 97

Запиши си час!


Виж в Google Maps